Hvorfor registrere?

Ved å legge brukeren din på en skole i Kunnskap.no får du alt som skolen har kjøpt.

Hvis skolen din allerede er registrert på Kunnskap.no, spør skoleadmin om å få en skolekode. Alternativt kan du registrere din egen skole og bli dens administrator. Dette kan gjøres når du lager ditt eget brukernavn eller når som helst når du allerede har logget inn på Kunnskap.no.

Først, gå til Logg inn siden til Kunnskap.no og klikk på Registrer ny bruker. Dette tar deg til siden der du kan velge ett brukernavn og passord.

Når du har satt opp brukerkontoen din kan du velge skolen din fra listen. Be en kollega eller skoleadmin om å få skolekoden. Skriv skolekoden inn i boksen og klikk på "Legg deg til skolen". Hvis skolen din ikke er i listen, kan du enkelt registrere skolen din ved å bruke lenken nederst på skjermen.

Hvis du har spørsmål, kontakt oss.

BrukerstatusGjestRegistrert brukerRegistrert bruker på en skole
Utforske
ressurser
Lage
spillelister
Lage
elevoppgaver
Gratis
prøveperiode

Følg oss på
Kundeservice: 22 95 80 80 | E-post: kunnskap@kunnskap.no
For eleven - elev.kunnskap.no

Reminder notice for Free Content Creator access point

Notice

Before posting any material, please insure that you have thoroughly reviewed the Terms of Use, Privacy Policy and Children’s Information Privacy Policy and are completely familiar with the rules and obligations for submissions to yTeach Services. For ease of reference, links to each of these documents is provided below.